Press Me

Returnering af varer

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med vares returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Alle vores pakker indeholder en returadresseslip, som bruges, hvis du sender varer retur.

Passer varerne ikke eller ønsker du af andre årsager at returnere dine skjorter, kan du senest 14 dage efter modtagelse returnere varerne til:

Seven Seas Copenhagen A/S
Lægårdvej 138
7500 Holstebro

Blot du husker en kopi af fakturaen samt et notat om, hvad du ønsker, vi skal gøre:

* Bytte til tilsvarende varer i anden størrelse eller bytte til andre varer (skriv da hvilken størrelse)

* Refundere pengene - vi refunderer pengene direkte til dit kreditkort

Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve den, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand. Hvis du modtager flere skjorter samtidig, opfordrer vi til, at du nøjes med at pakke én ud og prøve den, og hvis den ikke passer returnerer dem alle sammen. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varen salgsværdi.

Returretten gælder ikke profilbeklædning, hvor der eksempelvis efter aftale og anvisning er broderet logo på.

Kontakt Seven Seas Copenhagen A/S for, at kontrollere status på din returnering samt det skyldige beløb.

Find åbningstider og telefonnummer på www.sevenseas.dk


VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Ved køb af skjorter kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur, for at være sikker på at opfylde betingelserne for fortrydelsesretten.


SEVEN SEAS

Seven Seas Copenhagen er blandt de førende leverandører af skjorter til den kvalitetsbevidste forbruger. Familievirksomheden har gennem tre generationer haft kvalitet og design som et pejlemærke i deres udvikling.

I dag samarbejder Seven Seas design team med nogle af de bedste leverandører af metervarer i verden omkring udvikling af skjorter i høj kvalitet og moderigtigt design.

KONTAKT

Seven Seas
Copenhagen A/S
Nyhavn 43A DK-1051
Copenhagen K
Denmark

+45 33 32 48 88
VATno: 16278874
mail@sevenseas.dk