keyboard_arrow_down

PASSION FOR SHIRTS
______

Skjorter til forretningsmøder, fritid eller aftenarrangementer. Seven Seas by ID® tilbyder et omfattende sortiment af skjorter til både mænd og kvinder til enhver lejlighed. Siden begyndelsen i 1973 har kvalitetsmaterialer, komfortabel pasform og innovativt design ned til mindste detalje været i fokus.

SE UDVALGET

SKJORTER GENNEM
TRE GENERATIONER

_________

Familien bag Seven Seas by ID® har lavet skjorter i over fire årtier. Gennem tre generationer er firmaet aldrig gået på kompromis med kvalitet og design i produktudviklingen. 

Seven Seas by ID® er blandt verdens førende producenter af kvalitetsskjorter. Kvalitet og design har været kendetegn for virksomheden gennem tre generationer. Seven Seas by ID® er nu ejet af ID® Identity og laver moderigtige skjorter af høj kvalitet i samarbejde med nogle af verdens førende leverandører af metervarer.

MERE
END BARE
EN SKJORTE

_________

Detaljer | Kvalitet | Håndværk
 

check Vores skjorter i 100% bomuld udgør 92% af skjorteserien.

check Vores skjorter fåes i Easy-care og Non-iron varianter.

check Vores skjorter er designet med fire forskellige flip-typer.

check Vores skjorter fåes i forskellige pasformer: Herre og dame
     modern fit og herre slim fit.

 

THE CARE YOU NEED

_________

EASY-CARE

Flere Seven Seas by ID® skjorter er i Easy Care-kvalitet og kræver minimal strygning. For at opnå det bedste resultat skal skjorten stryges efter vask, og før den er helt tør. Skjorterne kan også tørres i tørretumbler ved lav varme og derefter hænges på en bøjle.

NON-IRON

De fleste Seven Seas by ID® skjorter er Non Iron-varianter. Det betyder, at de kræver minimal eller ingen strygning. Hæng skjorten på en bøjle efter vask og eventuelt tørretumbling ved lav varme, og den er klar til brug.

KEND DIN FLIP

_________

En skjorteflip er ikke bare en flip. Men hvilken type flip er den rigtige for dig? Herunder får du en guide til at finde din perfekte flipype.

Cut-away flip

En cutaway-flip er et cool og moderne valg, som så dagens lys i 1930'erne. Cutaway-flippen er særligt velegnet til slips og betragtes også som en af de mere formelle skjorteflipper.   

Kent flip

Kent-kraven er en rigtig all-rounder, som bør være en del alle garderober. Kent-kraven kaldes ofte Windsor-kraven og er kendetegnet ved en lidt bredere form, der giver et mere moderne look.

Regular flip

Et strejf af moderigtig ekstravagance – kravespidserne på regular flippen er mere spredt end på Kent-flippen, hvilket gør den til den perfekte ledsager til bredere slipseknuder. Den almindelige flip passer til enhver lejlighed og er derfor altid et godt valg.

Botton-down flip

Button-down-flippen blev introduceret i England i 1800-tallet for at hjælpe polospillere med at holde kraverne på plads. For dem, der leder efter et smart forretnings- eller fritids-look, er button-down-flippen den perfekte løsning.  

keyboard_arrow_up